Persoonlijke begeleiding

• Je voelt je in een hoekje gedrukt en daar wil je uit.
• Je hebt thuis of op je werk patronen ontwikkeld die je helpen te overleven.
• Je bent vastgelopen en je lijkt jezelf kwijt te zijn.

Het wordt tijd dat je thuis gaat komen. Samen gaan we op zoek naar het goud in jou. Je toekomst wordt niet bepaald door je verleden. Gun jezelf een beter inzicht, het maakt vrij wat nu nog verborgen is! Je mag zichtbaar worden.

Je bent tenslotte geliefd!

Hoe gaan we dat doen?

De coaching is heel breed opgezet. Op basis van psychologie en pastoraat. Het doel is dat jij weer in contact komt met je diepere emoties, dat je vrede sluit met jezelf. Tijdens onze gesprekken kijken we samen naar het totaalplaatje: waar sta je en wat zou je anders willen? Wie ben jij, waar liggen je talenten en passies? Hoe kun je jouw energie op de juiste manier inzetten, zodat je niet langer blokkeert of in cirkels blijft lopen?
We gaan op zoek naar het goud in jou: naar je kernwaarden, je kwaliteiten, naar hoe je jezelf ziet en ook, vooral, hoe God jou ziet. Is dat eng?
Nee. Je gaat thuiskomen bij jezelf, hoe mooi is dat? Ik ga je daarbij helpen!

Voor wie is het?

Voor iedereen die er heel bewust voor kiest om in zichzelf te investeren. Ik vind het belangrijk dat je bereid bent extra stappen te nemen om verder te komen. Je doet dit traject voor jezelf. Daarom krijg je ook thuisopdrachten – en daarom zijn de gesprekken in het begin om de week en daarna wat minder frequent. Wat je zaait, zul je oogsten.

Wat kost het?

Het kennismakingsgesprek is een gesprek waarin ik mijn werkwijze uitleg voor €95,- per uur

Daarna:
• Intakegesprek +/-2 uur: €130,- // Individueel aanbod voor 8 sessies: €720,-
• Werkboek: €32,50,-
• Gesprekskosten: Vanaf €95,- per uur. Bij de intake maken we een overeenkomst en prijsafspraak die individueel vastgesteld kan worden. Daarna staat deze vast en wordt ondertekend.