“Ook jij mag opstaan en vol vertrouwen de toekomst weer in.”

Mijn weg

Mijn naam is Agnes en ik ben moeder en weduwe. Ik heb ruim veertig jaar ervaring als verpleegkundige. Daarnaast heb ik ruim zes jaar ervaring in een praktijk op het gebied van trauma en verwerking, vooral van ernstig misbruik, incest en borderline-problematiek.

De menselijke geest en de veerkracht daarvan heeft me altijd geïnteresseerd, vooral in combinatie met Gods woord. Daarom heb ik in de loop der jaren verschillende opleidingen gevolgd, onder meer op het gebied van zegenend helpen en rouw en verlies.

Mijn weg was lang en intensief. Ik ben blij dat ik heb kunnen leren en ik ben letterlijk opgestaan. Ik heb zelf gekozen dit te doen, in plaats van te blijven zitten in mijn pijn en teleurstellingen. Ik geloof dat de toekomst niet wordt bepaald door je verleden. Dat je geen slachtoffer bent, maar juist ervaringsdeskundige. En dat het aan jou is om met al die ervaringen iets te doen.

Ik herken dat ook in anderen. Ook jij mag opstaan en vol vertrouwen de toekomst weer in. En daar wil ik je bij helpen, zodat ook jij het overleven kunt omzetten in leven.

Maak een afspraak

Ben je benieuwd hoe ik je kan helpen het goud in jou te ontdekken?

Mail mij via agnes@riseagain.nl
Of vul dit formulier in, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

Rise Again – Agnes Kombrink
Hannie Schaftstraat 179
Hoofddorp

Met het OV
Neem vanaf Station Hoofddorp bus 300 richting Haarlem. Stap uit op de halte Thoolenburg. Mijn appartement ligt achter.